Onze uitvaartverzorgers

Afscheid nemen hoort bij ieder mensenleven. En zoals ieder mens anders is, zo is ook ieder afscheid anders. Dan is het bij het overlijden van een dierbare fijn als je weet dat er iemand in de buurt is die je kan helpen, precies op die manier zoals jij dat wenst. Geef je daarbij het liefste alles uit handen, of houd je juist liever alles in eigen hand?

Alles is bespreekbaar en met alles wat wenselijk is staan we je bij… Vanuit die gedachte ben ik 15 jaar geleden in Tilburg begonnen met begeleiden van uitvaarten. En vanuit die gedachte zijn we gegroeid tot waar we nu staan.

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

Monique van Houtum

“Eigenlijk wil je mij zo min mogelijk zien, maar als het moment dan toch daar is dat een dierbare overlijdt, dan hoop ik dat je weet dat ik er voor je wil zijn.”

“Graag zien we je nog eens terug, maar dan in een prettigere situatie”, krijg ik vaak te horen na de uitvaart. Voor mij betekent dit dat er tussen mij en de nabestaanden een band is ontstaan in de korte tijd dat wij zorgen voor het afscheid van hun dierbare. Dit vind ik heel erg bijzonder.

LEES MEER
Monique van Houtum

Gerrie van Oirschot

“Of je nu met zes mensen in een dienst zit of met achthonderd, het moet geen verschil maken, de intentie blijft hetzelfde.”

“Gerrie wat heb je toch een mooi vak”, wordt vaak tegen mij gezegd. Vooral nabestaanden geven dit aan, nadat ze hebben ervaren wat er allemaal moet gebeuren na het overlijden van hun partner, vader, moeder, familielid of zelfs hun eigen kind. Er moeten zoveel beslissingen worden genomen terwijl de mensen in een achtbaan van emoties zitten. Juist op dat moment mag ik er voor de families zijn.

LEES MEER
Gerrie van Oirschot