Uitvaartwensen vastleggen

Weet je eigenlijk al wat voor afscheid je wilt? Het is een onderwerp waar je liever niet dagelijks bij stilstaat, maar toch is het goed om hier alvast over na te denken.

Ook wanneer je al een scenario voor je ziet is het goed om dit vast te leggen voor jouw naasten. Dit geeft rust tijdens het regelen van het persoonlijke afscheid. Schrijf daarom jouw wensen op in ons boekje ‘Mijn uitvaartwensen’. Dit boekje kan je op deze pagina downloaden. Wil je liever met een uitvaartverzorgster in gesprek? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Kennismakingsgesprek aanvragen Aanvragen wensenboekje

Kennismakingsgesprek aanvragen

EenĀ kennismakingsgesprek biedt geruststelling dat het afscheid volgens jouw wensen gaat verlopen en geeft inzicht in de verschillende uitvaartmogelijkheden.

In een periode die vaak wordt gedomineerd door verdriet, kan dit gesprek houvast bieden aan jouw dierbaren. Het is daarom ook mogelijk om een dierbare uit te nodigen voor dit gesprek.

 

Vul hier uw gegevens in

Kennismakingsgesprek uitvaartwensen & uitvaartverzorgers
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
*Wij verwerken jouw gegevens in lijn met onze privacyverklaring.

Het afscheid regelen zoals jij wilt.

Heb jij al eens nagedacht over jouw uitvaart en wensen?

Dit boekje helpt om jouw wensen vast te leggen en zaken zoals het digitaal nalatenschap inzichtelijk te maken. Neem de tijd om hierbij stil te staan en vraag hulp van familie of vrienden die je hierbij kunnen helpen. Het boekje is gratis en je kan het direct downloaden of per post naar je toe laten sturen.

Boekje aanvragen – uitvaartwensen
Hoe wil je dit boekje ontvangen?