Keurmerk uitvaartzorg

Wij doen er alles aan om elke uitvaart zo goed mogelijk te laten verlopen. Alles moet in één keer goed gaan en daarom is het belangrijk dat onze medewerkers goed samenwerken en dat we werken volgens vaste protocollen. Om onze kwaliteit te waarborgen, behaalden wij als één van de eerste organisaties in Nederland het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit Keurmerk is uw garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige gediplomeerde medewerkers en een transparante en eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

De 6 zekerheden

Heldere afspraken over uitvoering

Transparante kostenbegroting

Goede organisatie van de uitvaart

Bekwaam personeel

Doelmatige klachtenafhandeling

Klanttevredenheidsonderzoek

De 6 zekerheden

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

BGNU

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Dit is een extra waarborg voor de hoogste kwaliteit van een gepast afscheid. Want alleen het beste is goed genoeg bij het verzorgen van een mooi en persoonlijk afscheid.

LEES MEER

Wij hebben een klanttevredenheidscijfer van 9+!

Wanneer wij een uitvaart hebben mogen verzorgen sturen wij de nabestaanden naderhand een enquête toe, om zo onze service te kunnen verbeteren. Niet alleen de respons was in 2021 weer hoog, maar ook de score op de vraag ‘hoe tevreden bent u over het verloop van de gehele uitvaart’. Op deze vraag behaalden we gemiddeld maar liefst een 9+!