HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

Wij zijn tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met onze onderneming of een medewerker in het bijzonder?

Misschien was je juist onder de indruk van Het Afscheidshuis, de gastvrijheid of ons luisterende oor. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs. Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem.

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
Familie Van Loon

23 juni 2024 | WAARDERING: 10

Vakkundig, empathisch, zakelijk en toch persoonlijk.

Familie Van Dijk

19 juni 2024 | WAARDERING: 10

Ontzorgen, begeleiding, bereikbaarheid en meedenken/medewerking bij de uitvoerig van wat uiteindelijk onze wens was. Speciale dank naar alle betrokken medewerkers: Inge en Wendy. Wij hebben het als heel fijn ervaren hoe het is verlopen.

Anoniem

13 juni 2024 | WAARDERING: 10

Zeer prettige begeleiding. Goede adviezen en zeker niet dwingend.

Familie Sterke

30 mei 2024 | WAARDERING: 10

Open, service gericht, duidelijkheid, meevoelend en meedenkend. Dankjewel Inge voor je steun en hulp. Wat fijn dat je over een goede dosis mensenkennis beschikt. Super tevreden!

Diny

23 april 2024 | WAARDERING: 9

Toen mijn vader 17,5 jaar geleden thuis overleed heb ik Monique gebeld. De eerste keer dat ze naar ons kwam, viel het meteen op dat ze eerst naar mijn overleden vader liep om hem te groeten en daarna pas met ons in gesprek ging. Dit betuigde wat ons betreft van veel respect en zette voor ons meteen de standaard in uitvaartzorg hoog. Hoe Monique destijds ons, en in het bijzonder mijn moeder, heeft bijgestaan tijdens de uitvaart van mijn vader maakte voor ons de keuze makkelijk om Monique opnieuw te bellen toen mijn moeder overleed op 8 april jl. Hoewel de eerste paar contacten anders waren dan ik had verwacht, heeft de inzet van Inge en Wendy veel goed gemaakt. Iedere dag controle van mijn moeder die thuis was opgebaard. En indien nodig konden we ten alle tijden terecht bij Inge voor overleg of vragen. Een informeel samenzijn met een klein gezelschap in De Huiskamer van het crematorium in Tilburg was precies zoals mijn moeder het zou willen hebben. Het afscheid was mooi mede door de begeleiding van Inge en Wendy die wat ons betreft waardige vervangers zijn van Monique. Dank jullie wel!

Familie Groenendael

16 april 2024 | WAARDERING: 10

Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke en warme begeleiding vanuit de uitvaartbegeleiding van jullie organisatie. Allen even vriendelijk en vol begrip. Bij een volgend overlijden (hopelijk duurt dat nog een tijd) zullen wij zeker weer gebruik maken van jullie dienstverlening.

Linda Lorenz

25 januari 2024 | WAARDERING: 10

Wat zijn wij als familie hartverwarmend ondersteunt, met het regelen van de uitvaart van mijn dierbare moeder! Alles tot in de perfectie geregeld, en aan alle wensen voldaan! Mede dankzij de mensen die ons zo geweldig ondersteunt hebben, heeft mijn moeder een waardig afscheid gehad die ze verdiende! Onze dank is groot aan alle die hiervoor gezorgd en aan mee gewerkt hebben in zo’n kort tijdsbestek! Een dikke 10+!

Anoniem

1 december 2023 | WAARDERING: 10

Respectvol en afspraken goed nagekomen.

Saskia

7 oktober 2023 | WAARDERING: 10

Snelle reactie, vriendelijk. Alles verliep goed, correct. Vader was heel mooi opgebaard. alle communicatie was prettig.

Anoniem

23 september 2023 | WAARDERING: 10

Goed begeleid. Respectvol omgaan met overledene, gastvrij, warme sfeer. Alles perfect in overleg. Goede nazorg.

Petra van Eck-Koedijk

14 september 2023 | WAARDERING: 10

Zeer professionele begeleiding en heel betrokken. Voelde me er heel fijn bij.

Henk Vos

3 augustus 2023 | WAARDERING: 9

Persoonlijke en deskundige benadering door Gerrie. Volgde onze wensen voor 100% met soms zeer nuttige vragen en adviezen.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring