HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

Wij zijn tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met onze onderneming of een medewerker in het bijzonder?

Misschien was je juist onder de indruk van Het Afscheidshuis, de gastvrijheid of ons luisterende oor. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs. Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem.

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
Marian

13 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Vanaf het eerste contact met de vraag of Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding ons wou helpen met de uitvaart van mijn man hebben we erg prettig contact gehad met Gerrie. De juiste vragen werden gesteld en goede suggesties gedaan. Het afscheid in het crematorium in Tilburg was goed geregeld en ging erg comfortabel. Gerrie heeft erg mooi gesproken en er was ook gelegenheid voor de kleinkinderen om deel te zijn van het afscheid.

Anoniem

5 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Zeer goede aanvoeling van de situatie door m.n. Gerrie van Oirschot wat bij de verwerking en afhandeling een 11 punten waard was. Iedereen die op de uitvaart aanwezig was hield er een goed en fijn gevoel aan over en jullie uitvaartbegeleiding was overweldigend goed.

Jetty

5 oktober 2022 | WAARDERING: 10

Gerrie van Oirschot heeft ons aan de hand genomen en ons rustig door het hele proces geleid. Bescheiden maar daadkrachtig. Ik kende deze uitvaartbegeleiding niet maar ben uiterst tevreden! De hele uitvaart was buiten verwachting!!

Anoniem

18 augustus 2022 | WAARDERING: 8

De uitvaart thuis gedaan. Familie vond het heel mooi. Waren onder de indruk van hoe het is gegaan. Zeer tevreden hoe de uitvaart is verlopen. Geeft heel veel rust. Was heel erg mooi.

Anoniem

16 augustus 2022 | WAARDERING: 10

De wijze waarop met de overledene en met ons als familie werd omgegaan, heeft ons zeer getroffen. Zo attent, zo respectvol. Onze wensen werden gerespecteerd, we voelden ons daar, ondanks alle verdriet, heel “veilig” bij. Ik kende het uitvaartcentrum niet. Ik heb de totale begeleiding als respectvol en toegankelijk ervaren. Ik kende het uitvaartcentrum (Het Afscheidshuis) van buiten, maar niet echt, nu wel, en ik ben blij dat alles goed is verlopen. We danken alle medewerkers van Monique van Houtum voor de fijne begeleiding bij het overlijden van mijn man, met name Barbara die de uitvaart heeft begeleid, vanwege ziekte van de medewerker.

Hans

14 juli 2022 | WAARDERING: 10

Goede communicatie, goede begeleiding; loopt goed.

Anoniem

3 juni 2022 | WAARDERING: 10

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding na het overlijden van mijn moeder. Alles is keurig geregeld en de samenwerking met jullie team is als zeer prettig ervaren.

Anoniem

12 mei 2022 | WAARDERING: 9

Er werd goed geluisterd naar hoe wij het wilden hebben en er werd ook fijn advies gegeven. Eigenlijk was alles mogelijk. Wij zijn op een heel fijne manier geholpen door jullie. Bedankt namens ons allemaal.

Ronald

12 mei 2022 | WAARDERING: 10

Persoonlijk, duidelijk, afspraken nakomend, representatief.

Wilfried

3 mei 2022 | WAARDERING: 10

Ik had de naam via vrienden. Uiteraard was dat de basis voor het inschakelen, ken geen andere partijen. Alles draait om de persoonlijke aanpak en laagdrempelige contact, dat heb ik ook zo ervaren.

Anoniem

20 april 2022 | WAARDERING: 10

Zeer persoonlijke begeleiding, alle tijd nemen om te luisteren, Bruikbare adviezen. Een ontzorgende benadering. Wij hadden meteen een goede klik met uitvaartbegeleidster Gerrie.

Ruud

20 april 2022 | WAARDERING: 10

Zowel Monique als Gerrie hebben een empathische informele werkwijze. Ze maken ook moeilijke dingen goed bespreekbaar, stellen je gerust en laten je vrij in elke keuze.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring