HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

Wij zijn tevreden wanneer jij dat ook bent. Heb je al een fijne ervaring met onze onderneming of een medewerker in het bijzonder?

Misschien was je juist onder de indruk van Het Afscheidshuis, de gastvrijheid of ons luisterende oor. Laat het ons weten, dat stellen wij bijzonder op prijs. Een ervaring delen kan uiteraard ook anoniem.

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
Bram Maijen

28 maart 2022 | WAARDERING: 10

Gerrie, ik heb er geen woorden voor; van a tot z top geregeld. Het was een mooi afscheid van mijn vrouw.

Gerard Spapens

12 maart 2022 | WAARDERING: 10

Direct na het overlijden van mijn vrouw was het eerste contact met Gerrie van Oirschot. Zij heeft ons op een rustige, betrokken wijze begeleid en georganiseerd. Ze dacht mee, coƶrdineerde en waar nodig stuurde ze een beetje bij. Heb zowel de opbaring thuis als de begrafenis troostend en passend gevonden, mede dank zij het feit dat alles goed geregeld was en de communicatie prettig.

Familie de Graaff

20 juni 2021 | WAARDERING: 10

Dag Monique, Ik wilde jou en je team bedanken voor de prachtige uitvaart van mijn moeder. Alle genodigden vonden het een heel bijzondere en aparte dienst, in zo’n speciaal hiervoor ingerichte ruimte en ook op de manier zoals wij daar zelf invulling aan mochten geven. Dit hadden ze zo, nog niet vaak meegemaakt. Ook de catering was zeer goed verzorgd. De gehele uitvaart van het begin tot het einde voelde “sfeervol” aan en mijn moeder mocht hier de hoofdrol in vervullen. Mooie treffende verwoordingen van gevoelens van de sprekers en ook door jou. Complimenten ook voor je medewerkers, die in de stromende regen moeder respectvol naar haar laatste rustplaats hebben begeleid. Dit zijn de herinneringen, die ons altijd bij zullen blijven. Vanzelfsprekend ook bedankt namens de gehele familie. En zeker niet vergeten, BEDANKT, dat we je ten alle tijden konden bereiken. Hartelijke groet namens iedereen. Familie de Graaff

Nettie van Rijswijk

31 maart 2021 | WAARDERING: 10

Wij willen Monique bedanken voor de wijze waarop zij ons heeft begeleid bij het afscheid van ons Ma. Als onderdeel van het persoonlijk afscheid nemen in het verzorgingshuis met behulp van de assistenten wat heel respectvol verliep. Het opbaren in het huis, het dragen van Ma in de kist en de zeer goed verlopen crematie wat het tot een prachtig geheel maakte. Monique dankjewel voor de ondersteuning, je bent een kei. Harrie, Nettie, Leonie. šŸ‘Œ

Ria, Roos en Harm

31 maart 2021 | WAARDERING: 10

We zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding van Monique en haar team bij de voorbereiding van de uitvaart van onze echtgenoot en vader. Ze was op een respectvolle en aangename manier betrokken bij het tot stand komen van de dienst, waarbij ze alle ruimte liet voor onze eigen invulling. Tijdens de uitvaart zorgde ze op een prettige manier voor de koppeling tussen de onderdelen van de dienst, zonder hierbij te nadrukkelijk op de voorgrond te treden. Van de gasten kregen we niets dan lof over de prachtige uitvaart, we houden er zelf ook hele mooie herinneringen aan over. Monique en team nogmaals enorm bedankt voor de goede zorgen.

Toine Oerlemans en Ine Oerlemans

2 maart 2021 | WAARDERING: 10

Na het overlijden van onze moeder stond het team van Monique meteen klaar om alle voorbereidingen voor de uitvaart te regelen. Vanaf het begin uiterst respectvol en met heel veel aandacht voor onze wensen. Monique weet heel goed de juiste toon te vinden en zorgt dat er geen detail aan onze aandacht ontsnapte. De uitvaartdienst, moeilijk door corona, verliep uitstekend, dankzij de voorbereidingen van Monique en haar zachtjes sturende hand. We zijn enorm blij dat we onze moeder dit afscheid hebben kunnen geven, en Monique en haar team hebben daar een grote bijdrage aan geleverd.

Susan Nuhaan-Franc

18 januari 2021 | WAARDERING: 10

Het was voor ons heel fijn dat Monique het afscheid van mijn moeder verzorgd heeft. Het geeft rust als je zo goed begeleid wordt, alles is bespreekbaar, de betrokkenheid van Monique en haar collegaā€™s helpen je in deze moeilijke en verdrietige periode om alles goed te regelen en er een heel mooi en persoonlijk afscheid van te maken.

Marieken Bressers

15 november 2020 | WAARDERING: 10

Totaal onverwacht overleed onze lieve moeder. Gelukkig kwamen we via een vriendin bij Monique terecht. Zij heeft ons op een bijzonder prettige en persoonlijke manier wegwijs gemaakt, begeleid en meegedacht met eveneens veel ruimte voor eigen inbreng en ideeĆ«n. Monique zorgt voor rust in een periode van chaos en intens verdriet. Niets was teveel en ze was altijd bereikbaar. Ook op de dag van de uitvaart zelf was ze onze rots in de branding. We zijn heel blij dat mede door Monique en haar collega’s het afscheid precies paste bij hoe onze moeder in het leven stond. Warm en persoonlijk.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

INSTUREN

Ervaring