Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
 

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

Afscheid nemen hoort bij ieder mensenleven. En zoals ieder mens anders is, zo is ook ieder afscheid anders. Dan is het bij het overlijden van een dierbare fijn als je weet dat er iemand in de buurt is die je kan helpen, precies op die manier zoals jij dat wenst. Geef je daarbij het liefste alles uit handen, of houd je juist liever alles in eigen hand?

Alles is bespreekbaar en met alles wat wenselijk is staan we je bij… Vanuit die gedachte ben ik 15 jaar geleden in Tilburg begonnen met begeleiden van uitvaarten. En vanuit die gedachte zijn we gegroeid tot waar we nu staan.

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
 

Onze uitvaartverzorgsters

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

Monique van Houtum

“Eigenlijk wil je mij zo min mogelijk zien, maar als het moment dan toch daar is dat een dierbare overlijdt, dan hoop ik dat je weet dat ik er voor je wil zijn.”

 “Graag zien we je nog eens terug, maar dan in een prettigere situatie”, krijg ik vaak te horen na de uitvaart. Voor mij betekent dit dat er tussen mij en de nabestaanden een band is ontstaan in de korte tijd dat wij zorgen voor het afscheid van hun dierbare. Dit vind ik heel erg bijzonder.

ONTDEK MEER
Monique van Houtum

Gerrie van Oirschot

“Of je nu met zes mensen in een dienst zit of met achthonderd, het moet geen verschil maken, de intentie blijft hetzelfde.”

“Gerrie wat heb je toch een mooi vak”, wordt vaak tegen mij gezegd. Vooral nabestaanden geven dit aan, nadat ze hebben ervaren wat er allemaal moet gebeuren na het overlijden van hun partner, vader, moeder, familielid of zelfs hun eigen kind. Er moeten zoveel beslissingen worden genomen terwijl de mensen in een achtbaan van emoties zitten. Juist op dat moment mag ik er voor de families zijn.

ONTDEK MEER
Gerrie van Oirschot

Hier staan wij voor:

Alles is mogelijk

Wij bieden verschillende vormen van dienstverlening aan, omdat elk afscheid anders is.

Wij verzorgen elk afscheid tot in detail

Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team.

Transparantie

Wij laten online onze prijzen zien en communiceren vooraf uitgebreid over het budget. Zo ben je nooit duurder uit dan gewenst.

Het Afscheidshuis

Het Afscheidshuis in Tilburg biedt talloze mogelijkheden, neem op je eigen tempo afscheid van je overleden dierbare en gebruik het als ontmoetingsplek voor vrienden en familie.

Losse diensten

Wij bieden als enige in de regio losse diensten aan. Steeds vaker willen nabestaanden de uitvaart zelf verzorgen, als die wens er is helpen wij jou daar graag bij door ondersteuning te bieden waar nodig.

Kies een locatie die bij je past

Je bent vrij om een locatie te kiezen die het best bij de overledene past. Dit geldt ook voor de uitvaartdienst. Als je het afscheid liever niet in een kerk of crematorium plaats laat vinden, helpen wij je graag bij het zoeken naar een alternatief.

Na de uitvaart houden we contact

Natuurlijk kun je ook na de uitvaart op ons blijven rekenen. Onze uitvaartbegeleider neemt een paar weken nadien contact op om te horen hoe het gaat en of we je nog ergens mee kunnen helpen.

Hier staan wij voor:

Ervaringen

Ervaringen

9.6

Onze klantwaardering

Ontdek meer