Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
 

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

Afscheid nemen hoort bij ieder mensenleven. En zoals ieder mens anders is, zo is ook ieder afscheid anders. Dan is het bij het overlijden van een dierbare fijn als je weet dat er iemand in de buurt is die je kan helpen, precies op die manier zoals jij dat wenst. Geef je daarbij het liefste alles uit handen, of houd je juist liever alles in eigen hand?

Alles is bespreekbaar en met alles wat wenselijk is staan we je bij… Vanuit die gedachte ben ik bijna 20 jaar geleden in Tilburg begonnen met het begeleiden van uitvaarten en zijn we gegroeid tot waar we nu staan.

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
 

Onze uitvaartverzorgster

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

Monique van Houtum

“Eigenlijk wil je mij zo min mogelijk zien, maar als het moment dan toch daar is dat een dierbare overlijdt, dan hoop ik dat je weet dat ik er voor je wil zijn.”

 “Graag zien we je nog eens terug, maar dan in een prettigere situatie”, krijg ik vaak te horen na de uitvaart. Voor mij betekent dit dat er tussen mij en de nabestaanden een band is ontstaan in de korte tijd dat wij zorgen voor het afscheid van hun dierbare. Dit vind ik heel erg bijzonder.

ONTDEK MEER
Monique van Houtum

Inge Kindt

Mijn naam is Inge Kindt en ik werk al vele jaren samen met mijn echtgenoot in de uitvaartzorg, waarvan ruim 10 jaar als uitvaartverzorgster.

Monique en ik hebben elkaar als collega’s de afgelopen jaren diverse keren ontmoet. Wat belangrijk is: we zitten op 1 lijn als het gaat om onze visie op het vak.

ONTDEK MEER
Inge Kindt

Hier staan wij voor:

Alles is mogelijk

Wij bieden verschillende vormen van dienstverlening aan, omdat elk afscheid anders is.

Wij verzorgen elk afscheid tot in detail

Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team.

Transparantie

Wij laten online onze prijzen zien en communiceren vooraf uitgebreid over het budget. Zo ben je nooit duurder uit dan gewenst.

Het Afscheidshuis

Het Afscheidshuis in Tilburg biedt talloze mogelijkheden, neem op je eigen tempo afscheid van je overleden dierbare en gebruik het als ontmoetingsplek voor vrienden en familie.

Losse diensten

Wij bieden als enige in de regio losse diensten aan. Steeds vaker willen nabestaanden de uitvaart zelf verzorgen, als die wens er is helpen wij jou daar graag bij door ondersteuning te bieden waar nodig.

Kies een locatie die bij je past

Je bent vrij om een locatie te kiezen die het best bij de overledene past. Dit geldt ook voor de uitvaartdienst. Als je het afscheid liever niet in een kerk of crematorium plaats laat vinden, helpen wij je graag bij het zoeken naar een alternatief.

Na de uitvaart houden we contact

Natuurlijk kun je ook na de uitvaart op ons blijven rekenen. Onze uitvaartbegeleider neemt een paar weken nadien contact op om te horen hoe het gaat en of we je nog ergens mee kunnen helpen.

Hier staan wij voor:

Ervaringen

Ervaringen

9.0

Onze klantwaardering

Ontdek meer