Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
 

Inge Kindt

Uitvaartverzorger RU

Mag ik me kort aan u voorstellen?  

Mijn naam is Inge Kindt en ik werk al vele jaren samen met mijn echtgenoot in de uitvaartzorg, waarvan ruim 10 jaar als uitvaartverzorgster. Monique en ik hebben elkaar als collega’s de afgelopen jaren diverse keren ontmoet. Wat belangrijk is: we zitten op 1 lijn als het gaat om onze visie op het vak.

Ik vind het belangrijk om nabestaanden bij te staan. Ik geef informatie aan families die te maken krijgen met een naderend einde waardoor zij goede keuzes kunnen maken ter voorbereiding op het definitieve afscheid. Maar ook na de uitvaart blijf ik voor hen bereikbaar, mocht het nodig zijn.

Een afscheid vormgeven doe je met elkaar, met u – en de overledene – als belangrijkste factor. Samen geven we het afscheid een eigen identiteit, zodat herkenbaar is wie hij of zij was… dát versta ik onder ‘voortleven’. Dit wordt altijd erg gewaardeerd door de families die ik heb mogen bijstaan.

Door rust te brengen in verdrietige situaties ondersteun ik nabestaanden om samen een weg te vinden naar een passend afscheid. Ik geef advies en stuur bij waar nodig, zonder me op te dringen.

Ik probeer zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn.
Mijn motto is dan ook: ‘zichtbaar, maar eigenlijk onzichtbaar zijn’…

Ik vertrouw op een fijne samenwerking met Monique en hoop ook uw vertrouwen te krijgen…

Inge Kindt

Inge Kindt
 

“Zichtbaar, maar eigenlijk onzichtbaar zijn.”

Inge Kindt
Inge Kindt Uitvaartverzorger RU
Inge Kindt Uitvaartverzorger RU
Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

KOM IN CONTACT

Mocht je meer willen weten over Inge of over het regelen van een uitvaart in de toekomst, dan kun je een vrijblijvende afspraak maken. Inge komt graag bij je langs om op een laagdrempelige manier de mogelijkheden en wensen te bespreken.

CONTACT

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring