Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
 

Alles in Eigen Hand

Tegenwoordig willen steeds vaker nabestaanden een groter deel uitmaken van het organiseren van de uitvaart. Hoewel dat een flinke taak kan zijn bieden wij hier mogelijkheden in om het gemakkelijker voor je te maken. Zo kunnen wij je begeleiden in het zelf regelen van de uitvaart en bieden wij ook losse diensten aan. Of het nu gaat om een rouwauto of een woorddienstbegeleiding tijdens de uitvaart, alles is mogelijk. Bekijk een aantal van onze losse diensten onderaan deze pagina.

BEKIJK LOSSE DIENSTEN
Alles in Eigen Hand
 

OVERZICHT
LOSSE DIENSTEN

Woorddienst

Met de input die we van nabestaanden ontvangen kan onze uitvaartverzorgster een passende tekst maken en – indien gewenst – kan zij die ook uitspreken namens de nabestaanden tijdens de dienst.

v.a. €306,-

CONTACT

Het Afscheidshuis

Het is mogelijk om je overleden dierbare op te laten baren in Het Afscheidshuis in één van onze familiekamers. Een rouwbezoek kan los worden bijgeboekt. Minimum aantal dagen = 3.

v.a. €336,-

CONTACT

Rouwvervoer

Wij kunnen de overleden dierbare vervoeren van de locatie van het overlijden naar de plaats van opbaren. Of wij kunnen op de dag van de uitvaart de overledene vervoeren van plaats van opbaren naar locatie waar het afscheid zal plaatsvinden.

v.a. €241,-

CONTACT

Afwijkend rouwvervoer

Ben je op zoek naar afwijkend rouwvervoer zoals: uitvaartfiets, uitvaartbus, uitvaartmotor? Ook daarin kunnen wij iets voor je betekenen.

v.a. €336,-

CONTACT

Rouwdrukwerk

Wij kunnen je rouwdrukwerk verzorgen, vanaf een eenvoudige rouwbrief tot een apart vormgegeven prentje.

v.a. €146,-

CONTACT

Laatste verzorging

Het geven van de laatste verzorging aan je overleden dierbare waarbij je desgewenst kunt helpen.

v.a. €289,-

CONTACT

Thuisopbaring

Het verzorgen van een thuisopbaring, inclusief materialen, controles en het in de kist leggen van je overleden dierbare.

v.a. €625,-

CONTACT

Uitvaartassistenten

Onze uitvaartassistenten zijn in te schakelen als je iemand nodig hebt als gastvrouw of -heer tijdens een uitvaartdienst. Denk dan aan condoleancetafel bemannen, uitdelen prentjes/boekjes, aannemen en neerleggen van bloemen, maar ook aan het dragen/begeleiden van de kist. Het is mogelijk om 1 tot 6 uitvaartassistenten in te schakelen voor wisselende werkzaamheden.

v.a. €167,-

CONTACT

Neem contact op

Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden. In principe kun je alles bij ons los afnemen indien je verder zelf de uitvaart wilt regelen. Neem contact op voor de actuele prijzen en vrijblijvend advies.

Neem contact op

Terugbelverzoek

Contact Us
Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding
Zelf regelen

Zelf regelen

Regel de uitvaart zelf en neem alleen losse diensten bij ons af.

Bij jou thuis of bij ons?

Bij jou thuis of bij ons?

Wij kunnen je telefonisch begeleiden of wij komen bij je thuis.

Meer informatie

Meer informatie

Een losse dienst nodig? We zijn slechts 1 telefoontje van je verwijderd.