Uitvaart Tilburg

Het Afscheidshuis in Tilburg is goed bereikbaar gelegen aan de Ringbaan-Noord en biedt ruime parkeergelegenheden, de locatie is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. De uitvaartverzorgers in Tilburg zijn Monique van Houtum en Inge Kindt, samen met een team verzorgen zij de uitvaart in Tilburg.

Een passend en betaalbaar afscheid

Wij bieden persoonlijke uitvaartzorg aan met talloze mogelijkheden voor een passend afscheid. De kosten die gehanteerd worden zijn veelal goedkoper dan uitvaartcentra in de regio. Veel mensen zijn al verzekerd maar wist je dat je altijd bij ons terecht kan? Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze waar je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering af hebt gesloten kan je de uitvaart door ons laten verzorgen

Onze belofte

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan. Of je nu een groot of een klein budget hebt, weinig tijd of veel tijd om de uitvaart te regelen, alles uit handen wilt geven of juist alles in eigen hand wilt houden.

Locaties

Tegenwoordig zijn er veel meer herdenkingsplaatsen mogelijk dan een kerk of crematorium. De huiskamer in Het Afscheidshuis kan een alternatieve locatie zijn, maar het is ook mogelijk om een afscheidsdienst op locatie te doen. Wij helpen je bij het uitzoeken van een geschikte locatie. Misschien is er wel een plek die perfect bij de overledene past, zoals het café waar hij altijd kwam of de tuin waar hij zo van genoot. Alles is mogelijk.

Crematoria Tilburg en omgeving

 

Crematorium Tilburg en omstreken
Karel Boddenweg 5
5044 EL, Tilburg

Crematoium Seterse Heide
Florijnstraat 60
4903 RM, Oosterhout

Crematorium Hilvarenbeek
Beekseweg 22 b
5087 KB, Diessen

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

Locatie van Het Afscheidshuis

Monique van Houtum heeft een afscheidshuis in Tilburg, gevestigd aan de Oude Lind 35. De kamers zijn voorzien van een speelhoek voor de kinderen. Voor de nodige afleiding is er een kast met boeken en een muziekinstallatie.

Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

Een ontmoetingsplek

Het Afscheidshuis in Tilburg kan als ontmoetingsplek fungeren om na te praten over het overlijden. Het huis is ingericht met een verzorgingskamer voor de overledene, twee sfeervolle familiekamers waar jouw dierbare wordt opgebaard en een huiskamer met een open keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien: hij bevat frisdrank, koffie en thee en er is een magnetron en vaatwasser aanwezig. Zo kun je ook bezoek ontvangen.

Lees meer

Ervaringen

Ervaringen

9.6

Onze klantwaardering

Ontdek meer