Uitvaart Tilburg

Het Afscheidshuis in Tilburg is goed bereikbaar gelegen aan de Ringbaan-Noord en biedt ruime parkeergelegenheden, de locatie is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. De uitvaartverzorgers in Tilburg zijn Monique van Houtum en Gerrie van Oirschot, samen met een team verzorgen zij de uitvaart in Tilburg.

Een passend en betaalbaar afscheid

Wij bieden persoonlijke uitvaartzorg aan met talloze mogelijkheden voor een passend afscheid. De kosten die gehanteerd worden zijn veelal goedkoper dan uitvaartcentra in de regio. Veel mensen zijn al verzekerd maar wist je dat je altijd bij ons terecht kan? Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze waar je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering af hebt gesloten kan je de uitvaart door ons laten verzorgen.

Onze belofte

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan. Of je nu een groot of een klein budget hebt, weinig tijd of veel tijd om de uitvaart te regelen, alles uit handen wilt geven of juist alles in eigen hand wilt houden. Alles kan, en mag!

Een ontmoetingsplek

Het Afscheidshuis in Tilburg kan als ontmoetingsplek fungeren om na te praten over het overlijden. Het huis is ingericht met een verzorgingskamer voor de overledene, twee sfeervolle familiekamers waar jouw dierbare wordt opgebaard en een huiskamer met een open keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien: hij bevat frisdrank, koffie en thee en er is een magnetron en vaatwasser aanwezig. Zo kun je ook bezoek ontvangen.

Het Afscheidshuis Tilburg

Locatie van Het Afscheidshuis

Monique van Houtum heeft een afscheidshuis in Tilburg, gevestigd aan de Oude Lind 35. De kamers zijn voorzien van een speelhoek voor de kinderen. Voor de nodige afleiding is er een kast met boeken en een muziekinstallatie.

Uitvaart Tilburg

Tegenwoordig zijn er veel meer herdenkingsplaatsen mogelijk dan een kerk of crematorium. De huiskamer in Het Afscheidshuis kan een alternatieve locatie zijn, maar het is ook mogelijk om een afscheidsdienst op locatie te doen. Wij helpen je bij het uitzoeken van een geschikte locatie. Misschien is er wel een plek die perfect bij de overledene past, zoals het café waar hij altijd kwam of de tuin waar hij zo van genoot. Alles is mogelijk.

Uitvaartdienst/koffietafel Tilburg en omgeving

Begraafplaats Tilburg

Crematorium Tilburg

De Phil
Oude Goirleseweg 167
5025 SB Tilburg

Boerke Mutsaers
Vijverlaan 2
5037 AM Tilburg

De Postelse Hoeve
Dr. Deelenlaan 10
5042 AD Tilburg

Auberge du Bonheur
Bredaseweg 441
5036 NA Tilburg

Landgoed Bosch en Duin
Schoorstraat 50
5071 RC Udenhout

Hilvaria Studio’s
Goirlesedijk 12b
5081 ND, Hilvarenbeek

Jan van Besouwhuis
Thomas van Diessenstraat
5051 RJ, Goirle

Begraafplaats West (Hoflaan)
Hoflaan 150, Tilburg

Begraafplaats Vredehof
Gilzerbaan, Tilburg

Begraafplaats ’t Heike
Bredaseweg 45, Tilburg

Begraafplaats Heuvel
St. Josephstraat 109, Tilburg

Begraafplaats De Schans (St. Petrus Donders)
Schumannpad, Tilburg

Natuurbegraafplaatsen:

Natuurbegraafplaats De Hoevens
Goorstraat 5a, Alphen

Natuurbegraafplaats De Utrecht
De Scheidijk 1, Esbeek

Crematorium Tilburg
Karel Boddenweg 5
5044 EL, Tilburg

Yardenhuis van Brabant
Florijnstraat 60
4903 RM, Oosterhout

Crematorium Hilvarenbeek
Beekseweg 22 b
5087 KB, Diessen