Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding

Afscheid nemen hoort bij ieder mensenleven. En zoals ieder mens anders is, zo is ook ieder afscheid anders. Dan is het bij het overlijden van een dierbare fijn als je weet dat er iemand in de buurt is die je kan helpen, precies op die manier zoals jij dat wenst. Geef je daarbij het liefste alles uit handen, of houd je juist liever alles in eigen hand?

Alles is bespreekbaar en met alles wat wenselijk is staan we je bij… Vanuit die gedachte ben ik 15 jaar geleden in Tilburg begonnen met begeleiden van uitvaarten. En vanuit die gedachte zijn we gegroeid tot waar we nu staan.

Uitvaart Tilburg

Onze uitvaartverzorgsters

Hier staan wij voor:

 • Alles is mogelijk
  Wij bieden verschillende vormen van dienstverlening aan, omdat elk afscheid anders is.
 • Wij verzorgen elk afscheid tot in detail
  Juist de details maken een afscheid persoonlijk en bijzonder. We doen dit met de grootst mogelijke zorg in een klein en hecht lokaal team.
 • Transparantie
  Wij laten online onze prijzen zien en communiceren vooraf uitgebreid over het budget. Zo ben je nooit duurder uit dan gewenst.

 • Het Afscheidshuis
  Het Afscheidshuis in Tilburg biedt talloze mogelijkheden, neem op je eigen tempo afscheid van je overleden dierbare en gebruik het als ontmoetingsplek voor vrienden en familie.
 • Losse diensten
  Wij bieden als enige in de regio losse diensten aan. Steeds vaker willen nabestaanden de uitvaart zelf verzorgen, als die wens er is helpen wij jou daar graag bij door ondersteuning te bieden waar nodig.

 • Kies een locatie die bij je past
  Je bent vrij om een locatie te kiezen die het best bij de overledene past. Dit geldt ook voor de uitvaartdienst. Als je het afscheid liever niet in een kerk of crematorium plaats laat vinden, helpen wij je graag bij het zoeken naar een alternatief.
 • Na de uitvaart houden we contact
  Natuurlijk kun je ook na de uitvaart op ons blijven rekenen. Onze uitvaartbegeleider neemt een paar weken nadien contact op om te horen hoe het gaat en of we je nog ergens mee kunnen helpen.