Een versterking van ons team…

23 november 2023

Ik wil graag Inge Kindt welkom heten. Ik ken haar al vele jaren als zeer gewaardeerde collega uit Noord-Brabant.

Inge heeft dezelfde kijk op uitvaarten als ik, we organiseren deze sámen met u en streven ernaar om een afscheid vorm te geven waarin u de overledene herkent en u daarmee troost te kunnen bieden in, vóór en ná die moeilijke periode.

Ik weet zéker dat u – mocht u haar nodig hebben – zult merken dat Inge heel goed bij ons past.
Inge zal zich hierna aan u voorstellen.
Ik wens Inge veel succes toe in Tilburg

Monique van Houtum

 

‘Zichtbaar, maar eigenlijk onzichtbaar zijn’

Mag ik me kort aan u voorstellen?
Mijn naam is Inge Kindt en ik werk al vele jaren samen met mijn echtgenoot in de uitvaartzorg, waarvan ruim 10 jaar als uitvaartverzorgster. Monique en ik hebben elkaar als collega’s de afgelopen jaren diverse keren ontmoet. Wat belangrijk is: we zitten op 1 lijn als het gaat om onze visie op het vak.

Ik vind het belangrijk om nabestaanden bij te staan. Ik geef informatie aan families die te maken krijgen met een naderend einde waardoor zij goede keuzes kunnen maken ter voorbereiding op het definitieve afscheid. Maar ook na de uitvaart blijf ik voor hen bereikbaar, mocht het nodig zijn.

Een afscheid vormgeven doe je met elkaar, met u – en de overledene – als belangrijkste factor. Samen geven we het afscheid een eigen identiteit, zodat herkenbaar is wie hij of zij was… dát versta ik onder ‘voortleven’. Dit wordt altijd erg gewaardeerd door de families die ik heb mogen bijstaan.

Door rust te brengen in verdrietige situaties ondersteun ik nabestaanden om samen een weg te vinden naar een passend afscheid. Ik geef advies en stuur bij waar nodig, zonder me op te dringen.

Ik probeer zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig te zijn.
Mijn motto is dan ook: ‘zichtbaar, maar eigenlijk onzichtbaar zijn’…

Ik vertrouw op een fijne samenwerking met Monique en hoop ook uw vertrouwen te krijgen…

Inge Kindt
Uitvaartverzorger RU