Afscheid nemen…

1 september 2023

 

De komende periode staat er binnen het team van Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding een afscheid op de agenda. We nemen afscheid van onze uitvaartleidster Gerrie van Oirschot. Een bijzondere periode voor ons team waar wij graag met u even bij stil willen staan.

Na bijna 18 jaar gaat mijn rechterhand Gerrie van Oirschot met ingang van 9 september met pensioen. Het zal uiteraard wennen zijn zonder Gerrie, maar ik gun het haar van harte dat zij nog vele jaren in goede gezondheid kan genieten van haar gezin en haar hobby’s.

Gerrie heeft zich altijd voor 100% ingezet voor ons bedrijf én voor alle families die zij bijstond. Ons credo ‘Elke uitvaart is anders’ heeft zij al die jaren met verve omarmd en is daarmee voor veel families een belangrijke steun in moeilijke tijden geweest. Ik wil Gerrie dan ook ontzettend bedanken voor haar geweldige inzet in al die jaren.

Ik hoop dat u ons, net als de afgelopen jaren, uw vertrouwen blijft geven mocht u ons nodig hebben. Onze inzet zal onverminderd blijven.

Monique van Houtum

Monique-van-Houtum_Uitvaartverzorging_Tilburg_Gerrie-van-Oirschot

Plotseling is het zover…

Na bijna 18 jaar neem ik, toch wel een beetje emotioneel, afscheid van mijn passie: mijn werk als uitvaartleidster. Vele families heb ik mogen begeleiden, veel verschillende uitvaarten heb ik voor mogen gaan en het verveelde nooit.

Voor 100 procent heb ik mezelf ingezet en alles gegeven om er te zijn voor de mensen. Ook al ging ik daar in mijn privétijd wel eens iets te ver in en werden mijn naasten soms op de tweede plek gezet. Ik heb daar nooit spijt van gehad, want ook door mijn werk heb ik vrienden overgehouden, die weer een aanvulling zijn in mijn/ons leven. Mijn leven is door dit vak in ieder geval verrijkt; ik heb veel mogen leren en met heel veel mensen mogen werken.

Hartelijk dank aan alle families die mij in vertrouwen hebben genomen en die de uitvaart van hun geliefden in mijn handen legden om te regelen. Dank ook aan alle mensen waar ik mee te maken kreeg, van collega’s tot crematoria, van begraafplaatsbeheerders tot parochies, van geluidstechnici tot bloemisten.

Ze zeggen dat als je met pensioen gaat tijd tekort hebt… Ik ga het beleven! 😊
Voor nu, misschien tot ziens en het ga jullie goed!

Gerrie van Oirschot