Zelf uitvaart regelen


Tegenwoordig willen steeds vaker nabestaanden een groter deel uitmaken van het regelen van de uitvaart. Hoewel dat een flinke taak kan zijn bieden wij hier mogelijkheden in om het gemakkelijker voor je te maken. Zo kunnen wij je begeleiden in het zelf regelen van de uitvaart en bieden wij ook losse diensten aan. Of het nu gaat om een rouwauto of een woorddienstbegeleiding tijdens de uitvaart, alles is mogelijk. Bekijk een aantal van onze losse diensten onderaan deze pagina.

Zelf uitvaart regelen

 • Woorddienst (vanaf €306,-)

  Woorddienst (vanaf €306,-)

  Met de input die we van nabestaanden ontvangen kan onze uitvaartverzorgster een passende tekst maken en – indien gewenst – kan zij die ook uitspreken namens de nabestaanden tijdens de dienst.

 • Het Afscheidshuis (vanaf €336,-)

  Het Afscheidshuis (vanaf €336,-)

  Het is mogelijk om je overleden dierbare op te laten baren in Het Afscheidshuis in één van onze familiekamers. Een rouwbezoek kan los worden bijgeboekt. Minimum aantal dagen = 3.

 • Rouwvervoer (vanaf €241,-)

  Rouwvervoer (vanaf €241,-)

  Wij kunnen de overleden dierbare vervoeren van de locatie van het overlijden naar de plaats van opbaren. Of wij kunnen op de dag van de uitvaart de overledene vervoeren van plaats van opbaren naar locatie waar het afscheid zal plaatsvinden.

 • Afwijkend rouwvervoer

  Afwijkend rouwvervoer

  Ben je op zoek naar afwijkend rouwvervoer zoals: uitvaartfiets, uitvaartbus, uitvaartmotor? Ook daarin kunnen wij iets voor je betekenen.

 • Uitvaartassistenten (vanaf €167,-)

  Uitvaartassistenten (vanaf €167,-)

  Onze uitvaartassistenten zijn in te schakelen als je iemand nodig hebt als gastvrouw of -heer tijdens een uitvaartdienst. Denk dan aan condoleancetafel bemannen, uitdelen prentjes/boekjes, aannemen en neerleggen van bloemen, maar ook aan het dragen/begeleiden van de kist. Het is mogelijk om 1 tot 6 uitvaartassistenten in te schakelen voor wisselende werkzaamheden.

 • Rouwdrukwerk (vanaf €146,-)

  Rouwdrukwerk (vanaf €146,-)

  Wij kunnen je rouwdrukwerk verzorgen, vanaf een eenvoudige rouwbrief tot een apart vormgegeven prentje.

 • Laatste verzorging (vanaf €289,-)

  Laatste verzorging (vanaf €289,-)

  Het geven van de laatste verzorging aan je overleden dierbare waarbij je desgewenst kunt helpen.

 • Thuisopbaring (vanaf €625,-)

  Thuisopbaring (vanaf €625,-)

  Het verzorgen van een thuisopbaring, inclusief materialen, controles en het in de kist leggen van je overleden dierbare.

Dit is slechts een indicatie van de mogelijkheden. In principe kun je alles bij ons los afnemen indien je verder zelf de uitvaart wilt regelen. Neem contact op voor de actuele prijzen en vrijblijvend advies.