Ook een ervaring delen?

Dit is anoniem ook mogelijk. Alvast bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Totaal score

9.9/10
9.8/10
9.9/10
9.9/10

Ervaringen

Gerrie, ik heb er geen woorden voor; van a toy z top geregeld. Het was een mooi afscheid van mijn vrouw.

10/10

10/10

10/10

10/10

Dag Monique,
Ik wilde jou en je team bedanken voor de prachtige uitvaart van mijn moeder.
Alle genodigden vonden het een heel bijzondere en aparte dienst, in zo'n speciaal hiervoor ingerichte ruimte en ook op de manier zoals wij daar zelf invulling aan mochten geven.
Dit hadden ze zo, nog niet vaak meegemaakt. Ook de catering was zeer goed verzorgd.
De gehele uitvaart van het begin tot het einde voelde "sfeervol" aan en mijn moeder mocht hier de hoofdrol in vervullen. Mooie treffende verwoordingen van gevoelens
van de sprekers en ook door jou.
Complimenten ook voor je medewerkers, die in de stromende regen moeder respectvol naar haar laatste rustplaats hebben begeleid.
Dit zijn de herinneringen, die ons altijd bij zullen blijven.
Vanzelfsprekend ook bedankt namens de gehele familie.
En zeker niet vergeten, BEDANKT, dat we je ten alle tijden konden bereiken.

Hartelijke groet namens iedereen.
Familie de Graaff

Tilburg, mei 2021

10/10

10/10

10/10

10/10

Wij willen Monique bedanken voor de wijze waarop zij ons heeft begeleid bij het afscheid van ons Ma. Als onderdeel van het persoonlijk afscheid nemen in het verzorgingshuis met behulp van de assistenten wat heel respectvol verliep. Het opbaren in het huis, het dragen van Ma in de kist en de zeer goed verlopen crematie wat het tot een prachtig geheel maakte.
Monique dankjewel voor de ondersteuning, je bent een kei.
Harrie, Nettie, Leonie. 👌

10/10

10/10

10/10

9/10

We zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding van Monique en haar team bij de voorbereiding van de uitvaart van onze echtgenoot en vader. Ze was op een respectvolle en aangename manier betrokken bij het tot stand komen van de dienst, waarbij ze alle ruimte liet voor onze eigen invulling. Tijdens de uitvaart zorgde ze op een prettige manier voor de koppeling tussen de onderdelen van de dienst, zonder hierbij te nadrukkelijk op de voorgrond te treden. Van de gasten kregen we niets dan lof over de prachtige uitvaart, we houden er zelf ook hele mooie herinneringen aan over. Monique en team nogmaals enorm bedankt voor de goede zorgen.

10/10

10/10

10/10

10/10

Direct na het overlijden van mijn vrouw was het eerste contact met Gerrie van Oirschot. Zij heeft ons op een rustige, betrokken wijze begeleid en georganiseerd.
Ze dacht mee, coördineerde en waar nodig stuurde ze een beetje bij. Heb zowel de opbaring thuis als de begrafenis troostend en passend gevonden, mede dank zij het feit dat alles goed geregeld was en de communicatie prettig.

10/10

10/10

10/10

10/10

Na het overlijden van onze moeder stond het team van Monique meteen klaar om alle voorbereidingen voor de uitvaart te regelen. Vanaf het begin uiterst respectvol en met heel veel aandacht voor onze wensen. Monique weet heel goed de juiste toon te vinden en zorgt dat er geen detail aan onze aandacht ontsnapte. De uitvaartdienst, moeilijk door corona, verliep uitstekend, dankzij de voorbereidingen van Monique en haar zachtjes sturende hand. We zijn enorm blij dat we onze moeder dit afscheid hebben kunnen geven, en Monique en haar team hebben daar een grote bijdrage aan geleverd.

10/10

10/10

10/10

10/10

Het was voor ons heel fijn dat Monique het afscheid van mijn moeder verzorgd heeft.
Het geeft rust als je zo goed begeleid wordt, alles is bespreekbaar, de betrokkenheid van Monique en haar collega’s helpen je in deze moeilijke en verdrietige periode om alles goed te regelen en er een heel mooi en persoonlijk afscheid van te maken.

10/10

10/10

10/10

10/10

Totaal onverwacht overleed onze lieve moeder. Gelukkig kwamen we via een vriendin bij Monique terecht. Zij heeft ons op een bijzonder prettige en persoonlijke manier wegwijs gemaakt, begeleid en meegedacht met eveneens veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Monique zorgt voor rust in een periode van chaos en intens verdriet. Niets was teveel en ze was altijd bereikbaar. Ook op de dag van de uitvaart zelf was ze onze rots in de branding. We zijn heel blij dat mede door Monique en haar collega's het afscheid precies paste bij hoe onze moeder in het leven stond. Warm en persoonlijk.

10/10

10/10

10/10

10/10

Toen het einde voor mijn partner Lia naderde, wist ik al dat ik een natuurbegraafplaats voor haar wilde, en dat ik, net als zij, zo weinig mogelijk van de poespas van een gebruikelijke uitvaart wilde. Ik wilde zoveel mogelijk zelf doen. Dat is 100% gelukt bij Monique van Houtum. Als onderdeel van het afscheid nemen wilde ik Lia perse zelf verzorgen voor het opbaren in het Afscheidshuis, en dat is met behulp van de assistenten goed en zeer respectvol gelukt. Ik kon met Monique goed bespreken welke diensten ik niet wilde, wat ik zelf wilde doen en wat zij voor haar rekening zou nemen. Dat alles heeft geresulteerd in een begrafenis op De Utrecht die op iedereen diepe indruk heeft gemaakt en waarover ook zij, dat weet ik zeker, heel tevreden zou zijn geweest. Dat is heel belangrijk voor de latere herinnering. Ik ben Monique dankbaar dat zij dit mogelijk heeft gemaakt.

10/10

0/10

10/10

10/10

Gelukkig had vader al wat zaken opgeschreven. Onder andere de naam van Monique van Houtum. Achteraf snappen wij waarom.
De slogan 'Alles uit handen of alles in eigen hand' werd voor ons: 'Alles naar eigen hand én het gevoel van alles uit handen'. Monique heeft ons de ruimte gegeven om het precies te doen zoals wij wilden, maar tegelijkertijd was ze altijd dichtbij genoeg om te zorgen dat we niets vergaten en alles goed geregeld werd. Ze voelde precies aan wanneer ze even bij moest springen of juist aan de kant moest staan. Onverwachte ideeën en wensen waren geen enkel probleem en werden vol enthousiasme mogelijk gemaakt. Zelfs bij de coronabeperkingen ging ze uit van de mogelijkheden.

Dankjewel Monique, mede dankzij jou (en de hulp van Margret) kijken we met een goed gevoel terug naar een mooi en passend afscheid.

10/10

9/10

9/10

10/10

Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding van Monique van Houtum. Zij wist het ondanks de coronaregels toch samen met ons zo te regelen dat het een heel intiem en persoonlijke crematie was. Op al onze vragen kregen we direct antwoord en ook de nazorg is als heel prettig ervaren.

0/10

0/10

0/10

0/10

Perfecte begeleiding door Gerrie van Oirschot. Zij is zeer empathisch, warm, creatief en laagdrempelig benaderbaar!!
Wij zijn haar hier heel dankbaar voor! Ons verdriet was groot, maar de hulp fantastisch.

10/10

10/10

10/10

10/10

Zomaar opeens overlijd je vrouw,moeder,schoonmoeder, zus en oma.
Dan moet er plots van alles geregeld worden waar jezelf geen ervaring mee hebt.
Gerrie van oirschot komt langs om alles te bespreken, en dat was voor ons een prettige ervaring, van begin tot eind heeft zij met haar team alles perfect geregeld. Het afscheidshuis waar moeder opgebaard lag vonden wij een heel erg prettige omgeving.

Gerrie, bedankt voor alles.

10/10

10/10

10/10

10/10

Voor de uitvaart van mijn (schoon)moeder hebben we gekozen voor Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding. Een perfecte keus! Monique is heel begripvol, sympathiek, flexibel en denkt vooral in mogelijkheden. Niets was haar teveel om het afscheid zó vorm te geven dat dit tegemoet kwam aan de wensen die we hadden. Ze heeft de korte ceremoniële dienst ook zeer waardig en respectvol gedaan, waardoor we allemaal met een heel goed en warm gevoel terugkijken op deze dag. Het maakte het verdriet een stuk draaglijker! Dankjewel Monique voor alle goede zorgen en je hartverwarmende woorden.

10/10

10/10

10/10

10/10

Na het overlijden van onze moeder op 87 jarige leeftijd kozen we Monique om ons te begeleiden bij de uitvaart. We hebben nooit spijt gehad van deze keuze, integendeel. Monique was alert, bewoog mee waar nodig, en hield ons in de pas en op schema zodat we alle deadlines haalden. Bij ons niet zo'n gemakkelijke klus! Vanaf het begin was Monique attent, begripvol, professioneel en ook persoonlijk. Die combinatie werkte voor ons uitstekend en we kunnen Monique dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die in meer of mindere mate de regie over de uitvaart wil houden en tegelijkertijd blij is dat er iemand professioneel het overzicht houdt. Bedankt voor je ondersteuning, Monique! Paul

9/10

9/10

10/10

9/10

Monique heeft ons begeleid bij het afscheid van mijn vader. Ik wil mede namens mijn moeder, broer, schoonzus en de kinderen jou heel hartelijk bedanken voor jouw betrokkenheid en de gehele begeleiding. Jouw werkwijze en empathie heeft het mede tot een mooi afscheid gemaakt.

10/10

10/10

10/10

10/10

Monique heeft mij geweldig gecoacht. Haar werkwijze is uniek. Zij heeft er voor gezorgd dat, in de huidige omstandigheden, er een prachtig afscheid plaats heeft kunnen vinden van mijn man. Haar empathische werkwijze heeft mij door een moeilijke tijd heen geloodst. Ik ben haar erg dankbaar.

10/10

10/10

10/10

10/10

Ik ben heel dankbaar dat Gerrie ons in de moeilijkste periode van ons leven heeft begeleid. Haar rust en professionaliteit waren heel fijn. Wij hebben mijn man, de vader van mijn kinderen een afscheid kunnen geven waar we met een goed gevoel op terug kijken.

10/10

10/10

10/10

10/10

Gerrie van Oirschot heeft ons vanaf begin tot eind fantastisch begeleid. We kregen alle vrijheid om het afscheid naar eigen wens in te vullen. Wij zijn Gerrie dankbaar dat ze een zo moeilijke tijd, voor ons zoveel makkelijker heeft gemaakt.
Met hartelijke groet, Riki

10/10

0/10

10/10

10/10

Wij willen Gerrie van Oirschot bedanken voor de persoonlijke en waardige wijze van de begeleiding van de herdenking dienst en begrafenis van mijn vader.
Bedankt Gerrie voor alles wat je voor ons heb gedaan in deze moeilijke tijd rond corona … echt top !

9/10

10/10

9/10

9/10

In 1 woord geweldig. Alles was perfect geregeld door Monique. Ondanks dat er zoveel beperkingen waren ivm het Corona virus. Hebben wij mijn man/ vader een waardig afscheid kunnen/ mogen geven. Bedankt Monique voor je medeleven en je begeleiding, je bent een geweldig persoon

Groetjes Annamarie van Beek

10/10

10/10

10/10

10/10

Bijna 5 jaar geleden zijn wij hier terecht gekomen bij het overlijden van mijn oma. Met een warm hart ontvangen en hele goede zorgen/ uitvaart. Helaas heeft mijn vader 2e paasdag veel te vroeg afscheid van ons genomen. De keus was daarom ook niet moeilijk om terug te gaan. Dit was ook een wens van mijn vader. Ondanks deze rare tijd hebben wij alles wederom zeer fijn en prettig ervaren. Papa heeft een waardig afscheid gehad. Zoals hij verdiende.

9/10

9/10

9/10

10/10

Bij het overlijden van mijn vader 11 jaar geleden werden we op zeer professionele en waardige wijze begeleid in dit toch al voor iedereen zeer vervelend proces. Bij het huidig overlijden van mijn schoonvader was de keuze voor de uitvaartbegeleiding dan ook niet moeilijk. Ook deze keer, alhoewel in deze bizarre Coronavirus, heeft mijn schoonvader een waardig afscheid gekregen. Monique nogmaals bedankt voor de goede zorgen!

10/10

10/10

10/10

10/10

Geen poespas, zei ons mam bij leven, dankzij deze corona crisis hadden wij 3 weinig keus. Ons pap, mijn zus en ik hebben met Monique op gepaste afstand gekeken naar de mogelijkheden om zo ons mam haar wens in vervulling te laten gaan en haar toch een waardig afscheid en in kleine kring een prachtige uitvaart te bieden. Onze dank gaat uit naar Monique die ons hierbij liefdevol heeft geholpen en ons pap waardeert het enorm dat hij vooral de mogelijkheid heeft gekregen om dit samen met zijn dochters te doen, wat voor hem enorm belangrijk was. Wij konden nog afscheid nemen van ons mam.
En we weten als geen ander hoe moeilijk het óók voor Monique is in deze bizarre tijd, dat zij fysiek contact moet vermijden. Bedankt Monique voor álles wat je voor óns gedaan hebt.

10/10

10/10

10/10

10/10

Monique gaf ons alle tijd, niets was te veel, alles was bespreekbaar. Ze was zorgzaam, hartverwarmend en meelevend. Ze had aandacht voor een ieder binnen het gezin. Wat er ook gebeurde, het werd door haar gezien en aandacht aan gegeven. Monique stond ons met raad en daad bij in een heftige tijd. We kijken terug op een eervol, hartverwarmend en onvergetelijk afscheid dat ons nog elke dag kracht geeft.

10/10

10/10

10/10

10/10

Dank voor de goede adviezen, de perfecte en persoonlijke begeleiding en de fijne, steeds snelle samenwerking!

10/10

10/10

10/10

10/10

Wat een top begeleiding..!

10/10

9/10

9/10

10/10

Bedankt voor jullie goede advies en begeleiding, dit is niet vanzelfsprekend. Onze keuze voor jullie was gelukkig de (enige) juiste!

10/10

10/10

10/10

10/10

Er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Onze waardering naar Het Afscheidshuis is dan ook zeer groot!

10/10

9/10

10/10

9/10

Ik gun iedereen die afscheid neemt van een dierbare déze steun en hartelijkheid.

10/10

9/10

10/10

10/10

Ik spreek ook namens mijn broers en zus, als ik zeg dat we ontzettend tevreden zijn over de manier waarop jullie ons hebben begeleid bij het afscheid van mijn vader.

10/10

9/10

10/10

10/10

Top team, wij zijn super tevreden over de uitvaart van mijn vader.

10/10

10/10

10/10

10/10